Több gyulai házból többször is lopott – elfogták a rendőrök

Békés megyében december 26-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A rendőrök Gyulán egy szigetszentmártoni fiatalt vettek őrizetbe, aki többször lopott két gyulai házból. A battonyai határátkelőhelyen egy román férfi hamis műszaki papírokkal jelentkezett belépésre.

A Gyulai Rendőrkapitányság december 26-án őrizetbe vett egy 18 éves szigetszentmártoni fiatalt, mert december 8-a és december 26-a között hatszor lopott két gyulai házból. Többek között két mobiltelefont és egy hangszórót vitt el. Az utolsó alkalommal tetten érték, a rendőrök az Ív utcából állították elő. A Gyulai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene eljárást.

A battonyai közúti határátkelőhelyen, december 26-án egy angol rendszámú személygépkocsival belépésre jelentkezett egy román férfi. A rendőrök megállapították, hogy a jármű műszaki igazoló lapja hamisítvány. A 33 éves férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

 

Forrás: police.hu

 

Megosztás:

Címke: , , ,