Tenisz: Ismét a fürdővárosban adogatnak a jövő csillagai

Nemzetközi teniszversenyt rendezhet a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub június 9. és 17. között. A 25 ezer dollár összdíjazású profi tornán a fiatal, feltörekvő és a világranglistán már jegyzett teniszezők mutatják meg tudásukat.

Ahogy azt Kovács Zoltán versenyigazgató a Gyulai Hírlapnak elmondta, a több kontinens fiatal szerva- és adogató királyát is a soraiban tudó mezőnyben több tehetséges hazai teniszező is felveszi ütőjét. A 64-es selejtezőtáblával kezdődő és az egyéni és a párosok döntőivel végződő versenyre már jelezte indulását a Zalaegerszegen két ITF tornát is begyűjtő Valkusz Máté és a magyar ranglista harmadik helyén álló Piros Zsombor is.

A francia Constant Lestienne végső győzelmével véget ért fürdővárosi viadal idén is nagy téttel fog bírni, hiszen a future-versenyeken világranglista-pontokat lehet szerezni. Az amiens-i születésű tavalyi bajnok ugyan győzelemmel kezdte meg szereplését a Roland Garros selejtezőjében, de a főtáblára végül nem jutott fel.

A nagy tehetségek neveitől hemzsegő nevezési lista még bővülhet, hiszen a mezőny végső összetétele két-három héttel a torna előtt derül ki a nevezési listából.

A mérkőzések megtekintése ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak, hogy minél többen szurkoljanak a magyar versenyzőknek.

 

Megosztás:

Címke: , , , , , ,