Tehetségkutató dobogósa lett a Színitanház növendéke

2019. május 1. 09:05 | behir

Az Országos Művészeti Tehetségkutató Versenyre nevező közel száz versenyző közül lett második a Színitanház első éves növendéke, Kiss Viktória. 

Két napon át a muzsikáé volt a főszerep az utolsó áprilisi hétvégén Várpalotán, a Thury-várban megrendezett Zenés színház az egész világ elnevezésű Országos Művészeti Tehetségkutató Versenyen – írja a Békéscsabai Jókai Színház honlapja. A rangos vetélkedőről II. helyezéssel tért haza Kiss Viktória, a békéscsabai Színitanház első éves növendéke.

Közel száz versenyző nevezett az elmúlt években komoly rangot kivívó művészeti versengésre. Az elődöntőből 47 produkció jutott tovább a második napon rendezett fináléba – olvasható az oldalon. Úgy folytatják: a grémiumban olyan elismert művészek kaptak helyet, mint Szabó Szilvia főszervező, énekművész, az Országos Musical & Operett Kurzus művészeti vezetője, Simon Kornél színművész, Peller Károly, a Budapesti Operettszínház művésze, valamint Lőrincz Máté táncos, koreográfus.

Komoly volt a tét, ám ettől függetlenül nagyon jó hangulatban telt mindkét nap – mondta el a portál kérdésére Kiss Viktória, aki a Valahol Európában című musical Talán (Éva dala) produkcióval nyerte el a zsűri szívét és hozta el a felnőtt kategória II. helyezését.

További programok »

Kultúra

Karikás ostort készíthettek a táborozók

Ostorkészítő tábort rendeztek múlt héten Gyula-Városerdőn. Az egyhetes táborban idén a hortobágyi karikás ostor elkészítését sajátíthatták el a magyar népi kultúra iránt érdeklődő felnőttek.
2019. július 15. 17:07
FEL