Tavaszi Divatnapok & Akciók Éjszakái

2019. április 11. 19:26 | Horváth Szabolcs

Április, divat, kedvezmények - erről szól a Glamour Napok egészen vasárnapig. A Csaba Center április 12-én, pénteken és április 13-án, szombaton a hagyományokhoz híven ehhez kapcsolódva szervezi meg a Tavaszi Divatnapok és Akciók Éjszakáit.

A színpadon a „főszerep” természetesen most is a divaté lesz. A kifutón a legújabb tavaszi és nyári trendek jelennek meg a modellek és a FitDance Center Tánciskola táncosainak bemutatásában.

A programokat mindkét napon fitnesz- és táncbemutatókkal színesítik: fellép az Acid Jazz Alapfokú Művészeti Iskola, a Center Fitness aerobic, kangoo és jumpfit csapata, az Energy Dance Cool és nem utolsó sorban a FitDance Center Tánciskola is.

Idén is gondoltak a legkisebbekre: a gyermekek részére ingyenes arcfestés, csillámtetoválás, hajfonat-készítés lesz a Békéscsabai SZC Kós Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája kozmetikus és fodrász tanulóinak közreműködésében.

A két nap háziasszonya a Jókai színház kiváló színésznője, Komáromi Anett lesz, aki nem először áll a center színpadán.

Ebben az évben egy nagyobb volumenű nyereményakció is indult, melyben minden vásárló – aki teljesíti a részvételi feltételeket – nyereménnyel távozik.

A Csaba Center üzleteinek a többsége mindkét este 17.00-tól 21.00 óráig egyedi akciókkal várja a vásárlókat. Az „Akciók Éjszakái” keretében több mint 60 üzletben 20, 30, 40, 50, 60, vagy akár 70 százalékos kedvezménnyel is vásárolhatnak.

Idén is van „kedvezménytérkép”, amely az üzletek akcióit tartalmazza, ez a Csaba Center online felületein található meg.

A Glamour-napok idejére egyedülálló akcióval készült a center szervező csapata és tulajdonosi köre. Április 14-ig minden 5.000 Ft felett vásárló – egy üzletben minimum 5.000 Ft feletti érték – nyereménnyel térhet haza a Csaba Centerből.
A vásárláskor kapott blokkal, a vásárlás napján, az információs pultnál húzhatnak egy kaparós sorsjegyet, mely tartalmazza a pontos nyereményt.

A Csaba Center vásárlási utalvány csomagok összértéke 500 000 Ft, ezen felül pedig több ezer tárgynyeremény vár gazdára, további több mint 3 millió forint értékben.

Fontos kihangsúlyozni, hogy ilyen még nem volt, hisz minden húzás nyer!

További programok »

FEL