Taekwon-do szeminárium és övvizsga Békés megyében

2018. december 27. 10:15 | behir

A Magyar ITF Taekwon-do Szövetség klubhálózatában jelentős helyet foglal el a nyolc Békés megyei klub, így nagy a jelentősége annak, hogy Máté Zoltán 6. danos nemzetközi mester, a Magyar ITF Taekwondo Szövetség elnökhelyettese  tartott a megye klubjainak területi erődemonstrációs edzőtábort Gerendáson.

Segítői, a rendező Rusz István IV. Danos, és Zsarkó Dániel Péter IV. Danos instruktorok voltak. Nemcsak Békés megyéből, hanem Csongrádból is érkeztek résztvevők. A hét végén Máté Zoltán mester övvizsgákat is tartott, ahol sokan vizsgáztak sikeresen, teljesítették a magasabb övfokozatok követelményeit, elszántan és a taekwon-do-ra jellemző magas színvonalú rúgótechnikákat végrehajtva. Megyénkből a medgyesegyházi Spárta SE, a kétegyházi Dragon Klub, a magyarbánhegyesi Corvin TKD Klub képviseltette magát.

Máté Zoltán Mester egyike a magyarországi ITF taekwon-do meghatározó személyiségeinek, ugyanaz az eltökéltség és igényesség jellemzi, mint annak idején élversenyző korában. A Békés megyei taekwon-dosok további fejlődésének ez a „ráfigyelés” is biztosítéka.

 

Forrás: Békés Megyei Harcművész Szövetség

További programok »

FEL