Táborozni jó - Táborszervezők figyelmébe

2018. április 23. 16:44 | Bugyi Diána

A 2017/2018-as tanév június 15-én, pénteken ér véget, és elkezdődik a vakáció. Az általános iskolás gyerekek szülei ilyenkor már javában azon törik a fejüket, hogyan oldják meg a két és fél hónapos nyári szünetet úgy, hogy gyermekük biztonságban legyen, jól érezze magát, és lehetőleg minél több élményt gyűjtsön.

Alapos tervezést és szervezést igényel a vakáció a szülők részéről. Két-három hétre szabadságra tudnak menni, jó esetben a „nagymamaszolgálat” mentsvár lehet pár napra vagy hétre, esetleg az iskola is szervez programot, de még mindig sok idő marad, amit tartalommal kell megtölteni. Békéscsabán minden évben számos nyári tábor közül lehet választani. Az ajánlatok között szerepelnek, lovas táborok, kézműves táborok, zenei és művészeti táborok, horgásztáborok, olvasótáborok, nyelvi táborok, de tánctáborba, sakktáborba, főzőtáborba, vízi vándortáborba, történelmi hagyományőrző vagy akár boldogságtáborba is jelentkezhetnek a gyerekek.

A tábori kínálat tehát bőséges. A Békéscsabai Médiacentrum idén nyáron is beszámol a megyeszékhely és vonzáskörzetében szervezett lehetőségekről, a nyári táborokról részletesen programajánlónkban, ide kattintva olvashatnak.

 

 

Táborszervezők figyelem!

Programajánlónkban a polgármesteri hivatal oktatási, közművelődési és sportosztálya által összegyűjtött táborok listája mellett az Önök táborait is szívesen feltüntetjük.

Kérjük a szervezőket, hogy amennyiben szeretnék programajánló felületünkön, és a behir.hu-n közzétenni táborukat, küldjék el az általuk szervezett táborok adatait (mikor lesz, milyen korú gyermekeket várnak, milyen programok várhatók, mennyibe kerül, hol lehet érdeklődni és jelentkezni), és mellékeljenek hozzá plakátot vagy fotót a marketing@bmc.media.hu címre.

Ajánlatukat térítésmentesen tesszük közzé oldalunkon. Készítsenek a tábori élményekről szöveges beszámolót fotókkal, videókkal, lehetőségünkhöz mérten a nyár folyamán a behir.hu oldalon ezeket is közzétesszük.

További programok »

Itthon

Gyula és Békés vármegye a díszvendége a csütörtökön kezdődő Utazás Kiállításnak

Csütörtöktől vasárnapig rendezik meg a 46. Utazás Kiállítást a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Idén a rendezvény díszvendége Gyula, a történelmi fürdőváros, valamint Békés vármegye. A sikeres szereplés érdekében a jelentős turisztikai vonzerővel bíró települések részvételével tavaly év végén munkacsoport is alakult.
2024. február 20. 16:47
FEL