Sztárok, akik csabaiakra hasonlítanak... vagy éppen fordítva

2020. december 10. 15:26 | Such Tamás

Mindenkinek van egy híres alteregója: akár Békéscsabán, a fővárosban, az Egyesült Államokban, vagy esetleg a Tatuinon él. S ha nem így lenne, akkor bizony a dublőrök éhen halának.

A címképünkön mosolygó Gegém, azaz Ősi György a csabai Iggy Pop. Amikor megmutattam neki az amerikai hasonmását, egy mélyről jövő, reszelős, hamisítatlan gegémes kacajt eresztett meg.

 

Nicole Kidman és Orvos Hajnal – Fotó: internet, Orvos Hajnal archívumából

Nicole és Hajnal – Fotó: internet, Orvos Hajnal archívumából

 

„Gyakorlatilag 15 éves korom óta hallgatom, hogy hasonlítok Kidmanre – meséli Orvos Hajnal ex csabai modell, aki évek óta Németországban él. – Itt is többször leállítottak már az utcán, bevásárlóközpontokban emiatt. Sőt! Autogramot is kértek már tőlem. Nagyon vicces volt.”

 

D. Nagy Bence kollégánk (balról… vagy jobbról?) és Fodor Ádám a csabai pólósok vezetőedzője (jobbról… vagy balról?).

 

Fodor Ádám és D. Nagy Bence – Fotó: Fodor Ádám és D. Nagy Bence archívumából

Fodor Ádám és D. Nagy Bence – Fotó: Fodor Ádám és D. Nagy Bence archívumából

 

(Sajnos egy kedves ismerősöm reggel visszamondta a „szereplési lehetőséget”, pedig nagyon hasonlít egy magyar énekesnőre. Jut eszembe, Csabán, az ex Kert Moziban egyszer úgy kezdte a Pokolgép a koncertjét, hogy a zenészek kiküldtek egy Kalapács-klónt a deszkákra. A hasonmás ugyanolyan rőzsével és rojtos dzsekiben ment ki, mint amilyet az énekes hord, és megtapsoltatta a nézőket. Majd egy jó nagyot röhögött, és bejött maga Kalapács József.)

 

S ha már zene…

Ha John Taylor elmegy pecázni, akkor mindig Sukkmarci helyettesíti a Duranben, természetesen egy zsák font sterlingért.

 

John Taylor és Sukkmarci – Fotó: internet, Sukkmarci archívumából

További programok »

Itthon

Németh Szilárd: A nemzeti konzultáció egy sikeres eszköz Brüsszelben

Orbán Viktor miniszterelnök sikeresebben tud tárgyalni Brüsszelben, amennyiben a lakosság részt vesz a nemzeti konzultációban – fogalmazott a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos csütörtökön Békéscsabán. Németh Szilárd szerint fontos, hogy akik Európában és helyben, akár itt, Békéscsabán szeretnék képviselni a magyar, illetve a helyi emberek érdekeit, azoknak szabadoknak, szuveréneknek kell lenniük.
19:42
FEL