Szombaton az MTK ellen küzdenek a lila-fehérek

2016. február 27. 11:15 | behir.hu

A Videoton elleni pontszerzést követően az MTK ellen folytatja idegenbeli túráját a Békéscsaba. A lila-fehéreknek nem lesz könnyű dolguk a tabella 6. helyezettje ellen, de ebben az idényben eddig háromszor csaptak össze egymással a felek és a Csaba még nem szenvedett vereséget.

Gyönyörű naplementében kezdte szerdai edzését a csabai együttes a klub műfüves pályán. Azonban a csabaiaknak nincs idejük az eget kémlelni, mert a tavalyi bajnok elleni döntetlen után újabb nehéz feladat előtt állnak.

A csabaiak mestere szerint a fővárosiak az edzőváltás után a korábbi években látott játékhoz nyúlnak vissza, erre kell minél jobban felkészülni.

Takács Péter a felkészülés utolsó hetében betegedett meg, a Ferencváros ellen nem is léphetett pályára. A télen igazolt középpályás próbálja utolérni magát és tudja, nagy feladat vár erre a csapatrészre az MTK ellen. Hiszen mint mondja, a középpályásoknak kulcsszerepe van a játékban.

A csabaiak a Magyar Kupából már kiejtették az MTK-t ebben a szezonban, az őszi bajnokin pedig a 93. percben egyenlítettek a Kórház utcában. A lila-fehérek szombaton ezt a jó sorozatot szeretnék folytatni az Illovszky Rudolf stadionban.

MTK

További programok »

FEL