Szolgálati közlemény

2020. október 21. 14:40 | Diós Zsolt

A Békéscsabai Médiacentrum Kft. közleménye.

Tisztelt Olvasóink, Nézőink!

A Békéscsabai Médiacentrum Kft. életébe is közbeszólt a koronavírus-járvány. Hiába tettünk meg a megelőzés érdekében mindent, ennek ellenére szerkesztőségünk több tagjának pozitív lett a koronavírus-teszt eredménye.

A felelős magatartás azt kívánja, hogy minimalizáljuk a szerkesztőség és az azon kívüli világ érintkezéseit. A megelőzés érdekében azt a döntést hoztuk, hogy előreláthatólag november 2-ig felfüggesztjük a 7.TV napi műsorainak készítését. Így az elkövetkező napokban a jól megszokott idősávban nem láthatnak napi híradót és az Aktuális című háttérműsorunk, továbbá a közkedvelt magazinok is szünetelni fognak. Helyettük ismétléseket láthatnak a kedves nézőink.

Öröm az ürömben, hogy a behir.hu online felületünk továbbra is működik, vagyis olvasóink nem maradnak le a békéscsabai, a Békés megyei, illetve az országos, de térségünket érintő hírekről. Továbbá a Csabai Mérleg megjelenését sem befolyásolja a döntés, a következő lapszám már hétvégén a csabaiak postaládájában lesz.

Elnézést kérünk nézőinktől! November 2-án találkozunk!

Addig is olvassanak bennünket!

Diós Zsolt
ügyvezető
Békéscsabai Médiacentrum Kft.

További programok »

Békéscsaba

30 éve szabadon: Installációval gazdagodott a Petőfi liget

A „30 éve szabadon – Amit lebontottunk...”című projektben a rendszerváltás helyi és országos eseményeinek emlékére egy úgy nevezett Hypercube-ot állítottak ki a Petőfi ligetben. Az installáció december 1-je és 31-e között megtekinthető, utána elbontják.
2020. december 3. 18:29
FEL