Szobrot és koszorútartót is lopott egy virágüzlet elől

2019. január 16. 16:02 | behir

Letört egy szobrot egy virágüzlet előtt lévő szökőkútról egy nő Mezőhegyesen. Ugyanonnan egy koszorútartó állványt is ellopott, de nem jutott messzire, a határrendészek Mezőhegyesen, a Pitvarosi úton igazoltatták. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Szobrot és koszorútartó állványt lopott egy nő 2018. július 21-én 5 óra 30 perc körül Mezőhegyesen, egy virágbolt elől – írja a police.hu. A szobor az üzlet előtt álló szökőkút része volt, a nő letörte és betette az autójába. Az állványt pedig a kocsija tetejére erősítette és elindult Pitvaros felé. Mezőhegyes határában azonban a Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei igazoltatták.

 

Mezőhegyesi lopás. Fotó: police.hu

 

Miután kiderült, hogy lopott dolog van az autóban és a kocsi tetején, a 39 éves gyulai nőt előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene, a szobrot és az állványt pedig lefoglalták tőle. A rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. január 15-én átadták az ügyészségnek.

További programok »

FEL