Szinte forrt a víz az Árpád fürdőben - három csabai siker a Nyíregyháza ellen

2023. október 29. 17:09 | Fajó Attila

Az országos utánpótlás vízilabda bajnokság A2 csoportjában az ötödik forduló mérkőzéseit rendezték vasárnap, az Árpád Gyógy- és Strandfürdőben. A csabai pólósok gyermek, serdülő és ifjúsági csapata is vízbe ugrott.

A Csabai Csirkefogók három csapata a Nyíregyházi AQUA SE korosztályos együttesei ellen csatázott. A gyermek korosztályúak 18-5-re, a serdülők 8-7-re, az ifjúságiak pedig 19-9-re diadalmaskodtak.

– Az ötödik forduló után is veretlenek a korosztályos csapataink, büszke vagyok a fiúk teljesítményére. Hátra vannak még komoly ellenfelek, akik ellen ugyanúgy fegyelmezetten fel kell vennünk a kesztyűt, de azt gondolom és látom, hogy egy hosszabb, kemény munkával teli időszaknak és edzésmenetnek a gyümölcseit aratjuk most. Persze a srácok is motiváltabbak, amikor látványos a siker, szeretnénk tartani ezt az irányt – értékelt hírportálunknak Fodor Ádám vezetőedző.

A serdülők csapatkapitánya úgy véli, hogy megtérült a heti edzéseken befektetett munka, ez pedig meghozta a sikert a nyíregyháziak ellen vívott kiélezett és szoros csatában.

– Jövő héten a Szentessel nézünk farkasszemet, utána hátra van még a Miskolc és a Cegléd mint erős ellenfél, de bízom benne, hogy akkor is kiteszünk majd magunkért – fogalmazott Beregszászi Kornél.

 

Galéria

További programok »

Itthon

A sorok között kortyolni – Így fonódott össze a szépirodalom a borkultúrával

A 95. Ünnepi Könyvhét helyi programkavalkádjának csendes lezárása volt a Könyvheti Borudvar, amely a Békés Megyei Könyvtár Munkácsy-udvarában kapott helyet. A szombat esti szimpóziumon a borkultúra és az irodalom kellemesen savas elegyét fogyaszthatták a megjelentek a – Vozár M. Krisztián zongoraművész révén – kis szekundokkal, tercekkel kibélelt térben.
20:56
FEL