Szilveszteri Futógála: Ideje lemozogni a karácsonyi finomságokat!

2018. december 28. 14:20 | Szendi Rita

Már több, mint három évtizedes hagyomány, hogy a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club megrendezi a szilveszteri futógálát az év utolsó napján. A szervezők ezúttal is közel ezer nevezőt várnak a csabai Városi Sportcsarnoknál.

Tavaly még az eső sem tartotta vissza a futni vágyókat, akkor 750-en álltak rajthoz. A vállalkozó szellemű, sportolni és kikapcsolódni vágyók idén is kipróbálhatják magukat a szilveszteri futógálán. A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club válogatott hosszútávfutója közel 10 éve minden évben részt a versenyen. Gregor László elmondta, hogy jó érzés ennyi emberrel együtt futni. A fiatal válogatott azt is hozzátette, hogy kötelességének érzi, hogy hazai pályán is részt vegyen a különböző versenyeken.

Ebben az évben is több kategóriában hirdetik meg a versenyt az amatőr és profi sportolóknak. A klub marketingvezetője elmondta, hogy folyamatosan érkeznek a nevezések, ahogy tavaly, úgy idén is 700-1000 sportolóra számítanak. Czeglédi Katalin hozzátette: december 29-ig online felületen tudnak nevezni a versenyzők, még az utolsó pillanatokban is lehet csatlakozni a futókhoz, hiszen a verseny előtt, a helyszínen is várják a nevezéseket. Mint minden évben, ezúttal is lehet majd jelmezben vagy éppen kutyával futni, a legjobb, legötletesebb versenyzők pedig különdíjban részesülhetnek.

További programok »

FEL