Szilva, minden mennyiségben: Idén is lesz Szilvanapok Szarvason

2019. augusztus 23. 11:12 | behir

Délkelet-Magyarország egyik legnagyobb gasztrokulturális fesztiválját idén is a szilvaérés idejére időzítik.

A program a szarvasi szilva népszerűsítését tűzte zászlajára, a szervezők ezt ötvözik a hagyományok bemutatásával, a gyümölcsből készült különféle ételekkel és italokkal, valamint koncertekkel, családi- és gyermekprogramokkal, utcabállal. 

A Szarvasi Szilvanapokat idén szeptember 6-8 között rendezik meg, a rendezvény a "Legszebb Konyhakert", illetve a Sportdíj átadójával indul pénteken este 18 órától. A három napos fesztivál fellépői közt találjuk többek közt a Molnár Dixieland Bandet, a Dirty Slipperst, a Deja-vu Teamet, a The Rollercoasters-t, a Cozombolist és a Feláldozhatókat, a The Next Tunyogi Emlékzeneart, a Csilla és a távoli rockonokat, valamint a CimbaliBand-et. A programokat a Szilvanapokra meghirdetett receptverseny eredményhirdetése, színházi- és sportbemutatók színesítik, emellett a különböző udvarokban további érdekességek várják az érdeklődőket. 

 


Kíváncsi a részletes programokra? Kattintson a behir.hu programajánlójára!

 

További programok »

Kultúra

Ando György: Öröm, hogy újra megnyithatott a múzeum

Június 23-án újra megnyitotta a kapuit a Munkácsy Mihály Múzeum. Az újranyitás körülményeiről és a tervezett programokról beszélgetett Ando Györggyel, az intézmény igazgatójával Tóth Bianka a 7. Tv Aktuális című műsorában.
14:14
FEL