Szidalmazta és többször megütötte a feleségét egy sarkadi férfi

2018. július 15. 15:10 | behir

Közokirat-hamisítás gyanúja a battonyai határátkelőn, embercsempészés és kapcsolati erőszak miatt történt őrizetbe vételek Sarkadon.

A battonyai közúti határátkelőhelyen, július 14-én, 7 óra 45 perckor személygépkocsival kilépésre jelentkezett egy bolgár állampolgár - írja a police.hu. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a vezetői engedélye hamis. A 27 éves férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei július 14-én, 14 óra után néhány perccel Sarkad külterületén elfogtak egy férfit, aki ellen embercsempészés miatt folyamatban lévő eljárásban a Gyulai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. Az 53 éves férfit előállították és a Sarkadi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Szidalmazta és többször megütötte a feleségét egy sarkadi férfi július 14-én. A segélyhívásra érkező rendőröknek a nő elmondta, hogy a férje már korábban is bántalmazta. A 48 éves férfit a Sarkadi Rendőrkapitányság kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vette.

 

További programok »

FEL