Szent György napi ünnepség a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon

2020. április 23. 14:27 | behir

A rendőrség napja alkalmából elismerésben részesült több Békés megyei rendőr és rendőrségi dolgozó - írja közleményében a police.hu.

Április 24-e, Szent György nap a rendőrség napja. Ebből az alkalomból több Békés megyei rendőr részesült elismerésben. Magyarország belügyminisztere, dr. Pintér Sándor Szent György érdemjelet adományozott a szolgálati faladatait hosszabb ideje eredményesen ellátó Lós István r. alezredesnek, a Szarvasi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetőjének.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok 2020. április 23-án átadta a Békés megyei „Év Rendőre” díjakat. Bűnügyi kategóriában Tóth Bálint rendőr alezredes, a Szarvasi Rendőrkapitányság alosztályvezetője, rendészeti kategóriában Hoffmann Mihály rendőr főtörzszászlós, a Sarkadi Rendőrkapitányság csoportparancsnoka, határrendészeti kategóriában pedig Keskeny Attila rendőr törzszászlós, a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség szolgálatparancsnoka vehette át ezt a kitüntető címet. Az elmúlt évi eredmények alapján a rendőrkapitányságok és a határrendészeti kirendeltségek közül a Sarkadi Rendőrkapitányság kollektívája részesült „Az év helyi szerve” elismerésben, amelyet Pikó Tamás rendőr alezredes, a Sarkadi Rendőrkapitányság vezetője vett át a megyei rendőrfőkapitánytól.

A rendőrség napja alkalmából Szarvas Péter, Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere jutalmat adott át Negru György rendőr őrnagynak, a Békéscsabai Rendőrkapitányság kiemelt fővizsgálójának és Vendrinszki Márk rendőr őrmesternek, a Békéscsabai Rendőrkapitányság járőrvezetőjének. Elek város polgármestere, Szelezsán György elismerésben részesítette Nikula Erzsébet rendőr főtörzsőrmestert és Szabó Csaba rendőr főtörzsőmestert. Mindketten a Gyulai Rendőrkapitányság Eleken szolgálatot ellátó körzeti megbízottjai. Szabadkígyós önkormányzata pedig jutalomban részesítette Gál János rendőr főtörzszászlóst, a Békéscsabai Rendőrkapitányság csoportparancsnokát, aki az elismerést Süliné Forró Zsuzsannától, Szabadkígyós alpolgármesterétől vette át.

 

Fotó: police.hu

 

A rendőrség napja alkalmából a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője további, a szolgálatukat példamutatóan ellátó rendőröknek, és rendőrségi dolgozóknak adott át jutalmat, elismerést, valamint a kiváló szakmai együttműködését a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság két munkatársának tárgyjutalmat adományozott.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

PM: a februári adóvisszatérítéshez most 180 ezer szülőtől vár adatokat a NAV

z adóhivatal segít abban, hogy minden érintett február 15-ig visszakapja az idén befizetett adóját, ezért a napokban mintegy 180 ezer szülőnek küld tájékoztatást. Az érintetteknek csak annyi a teendőjük, hogy 2021. december 31-ig kitöltik a VISSZADO-nyilatkozatot - tájékoztatta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az MTI-t.
11:40
FEL