A szelektív hulladék érték! – Gyomaendrőd akcióba lendül

2021. március 16. 14:23 | behir

Toldi Balázs, Gyomaendrőd polgármestere közösségi oldalán hívja fel a lakosság figyelmét arra, hogy vegyenek részt az elektronikai, hulladékgyűjtő napon. A "zöld program" április 23-án lesz az endrődi és a gyomai piactereken.

Újra akcióban vagyunk! Szelektáljunk együtt, hisz a hulladék ÉRTÉK! - olvasható Toldi Balázs, Gyomaendrőd polgármesterének hivatalos oldalán található plakáton. Április 23-án a helyiek megszabadulhatnak azoktól a veszélyes hulladékoktól, melyeket nem visz el a lomtalanító és a kukába sem dobhatták ki.

Amit vinni lehet a helyszínre a gyűjtési napokon: régi vagy meghibásodott elektromos készülékek, háztartási, kis és nagy gépek, hűtőgépek, szórakoztató elektronikai berendezések, elektronikus játékok, barkácsgépek, elektronikus szerszámgépek. Monitor illetve televízió nem adható le!

A gyűjtésből célja, hogy környezettudatosságra hívja fel a figyelmet, valamint a befolyt összegekből a Kistérségi Óvodák szakmai munkáját támogatják majd.  A szervezőkkel itt vehetik fel a kapcsolatot!

További programok »

FEL