Szekszárdon is remekelt a pávára készülő Csaba Nemzetiségi Néptáncegyüttes

Mint arról korábban beszámoltunk, a Csaba Nemzetiségi Néptáncegyüttes bekerült a 12 legjobb együttes közé a Fölszállott a páva című tehetségkutató műsorban. Miközben az együttes a november 23-ai elődöntőre készül, a hétvégén megmérettette magát az 50. Szekszárdi Néptáncfesztiválon is, ahol szép sikereket ért el.

A Csaba Nemzetiségi Néptáncegyüttessel a Fölszállott a páva 2017-es évadában ismerkedhettek meg a műsor nézői, akkor a csabai táncosok a középdöntőig jutottak. Mint azt Szarka Zsolt, az együttes vezetője elmondta: szakmai elismerés számukra, hogy visszahívták őket a Döntők Döntőjébe, ahol a nézők szavazatai alapján lehet továbbjutni.

Miközben javában próbálnak a Fölszállott a pávára, az 50. Szekszárdi Néptáncfesztiválon is elvarázsolták a zsűrit és a közönséget. Az együttesi nívódíjas első helyezett lett (a Bartina TE-vel megosztva). Koreográfusi nívódíjat kapott Szarka Zsolt és Prekup Anna a 3. helyezett Órák című koreográfiáért, míg az együttes táncosa, Németh Antal szólótáncosi nívódíjban részesült.

A Csaba Nemzetiségi Néptáncegyüttes tagjai mindent megtesznek azért, hogy a legjobb formájukat hozzák majd november 23-án pénteken este a Fölszállott a páva 3. elődöntőjében, amit a Duna Televízió élőben közvetít. A műsor ideje alatt sms-ben, valamint applikáción keresztül is lehet szavazni az együttesre, kódjuk a 10-es. Biztassuk, segítsük őket szavazatainkkal.

 

A Csaba Nemzetiségi Néptáncegyüttesre november 23-án, az élő adás ideje alatt, 19.30 órától egészen 21.45-ig, a 10-es kóddal lehet szavazni.

 

Fölszállott a páva- Csaba Nemzetiségi Néptáncegyüttes- Békéscsaba A Csaba Nemzetiségi Néptáncegyüttes a november 23-án pénteken szerepel a Duna TV-ben, a Fölszállott a páva 3. elődöntőjében.A műsor ideje alatt sms-ben, valamint applikáción keresztül is lehet szavazni az együttesre. KÓDUNK 10!!!!Reméljük rengetegen voksoltok ránk és nemcsak Békéscsabáról, hanem Békés megyéből, illetve messzebbről is.Nagyon szeretnénk ha büszkék lennének, lennétek ránk és nagyon várjuk a szavazataitokat!HAJRÁ BÉKÉSCSABA- HAJRÁ CSABA!!!!!10 es kód!!!! 😀 😀 😀

Közzétette: Zsolt Szarka – 2018. november 15., csütörtök

 

Megosztás:

Címke: , ,