Szegeden húzták az evezőt a fiatal Békési kajak-kenusok

2023. július 31. 16:16 | behir.hu

Múlt hétvégén, pénteken és szombaton országos bajnokságon mérették meg magukat a Békési Kajak-Kenu Klub ifjú sportolói. Szép eredményeket értek el a Szegeden megrendezett Kolonics György Emlékversenyen.

Múlt pénteken kezdődött el és egész hétvégén át tartott a Gyermek, Kölyök Magyar Bajnokság, Kolonics György Emlékversenyt Szegeden.

A Békési Kajak-Kenu Club versenyzői pénteken, szombaton és vasárnap is rajthoz álltak. A felnőtt mezőnyben induló férfi ifi négyes bejutott az 1000 méteres döntőbe pénteken és ott az értékes 8. helyen végeztek. A csapat tagjai: Fodré Dávid, Hajkó János, Kendrella Ákos, Simon-Fiala Máté Tibor.

Szombaton kölyök korosztályban kenusoknál - első éves versenyengedélyes futamban - Cser Ivó 5. helyen végzett, míg a kajakosoknál (K1) Tatár Máté (U13) népes mezőnyben 2000 méteren evezett be a 15. helyen. Szintén 15. helyen végzett a párosban (MK-2) induló Sánta Bence, Polgár János (U13) legénység. Guti Csinszka, Turbucz Nándor egyéniben, még párosban Gajdács Gábor és Öreg Álmos egység versenyzett kölyök korosztályban ügyesen még ezen a napon 2000 méteren a szegedi pályán.

 

Galéria

 

További programok »

Sport

Újra előnyben a BRSE a bajnoki negyeddöntőben – galériával

A Swietelsky-Békéscsaba 3–0-ra nyert az UTE ellen a női röplabda Extraliga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, vasárnap este. Tóth Gábor együttese így ismét vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban. A találkozót Boskó Ágnes, a vendégek feladójának súlyos sérülése árnyékolta be.
2024. február 25. 20:06
FEL