Szarvasnál fának csapódott egy autó, Gyulánál egy utas ugrott ki a kocsiból

2018. november 4. 09:19 | behir

Szarvas, Kaszaper és Gyula külterületén helyszíneltek a rendőrök

A 44-es számú főúton, Szarvas külterületén, november 3-án, 9 óra 38 perckor letért az útról és fának ütközött egy személygépkocsi. A balesetben a jármű vezetője és utasa súlyosan megsérült, mindkettőjüket csonttöréssel vitték kórházba a mentők.

Kaszaper külterületén 11 óra előtt néhány perccel egy tehergépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy motorkerékpárral közlekedő férfinak és összeütköztek. A motor vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Gyula külterületén 12 óra 30 perc körül egy személygépkocsi utasa menet közben kiugrott a járműből. A férfi 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

 

Ketten szabálysértési őrizetben

A Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 46 éves érdi férfit, mert november 3-án, 9 óra körül megjelent volt élettársa dévaványai házánál és erőszakosan viselkedett a nővel. A rendőrség korábban ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltotta neki, hogy a nőt felkeresse, bármilyen módon kapcsolatba lépjen vele. Mivel a határozat szabályait megszegte, a rendőrség munkatársai a férfit három napon belül bíróság elé állíthatják.

Szarvas külterületéről 23 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban egy hónapra, november 25-éig eltiltotta a járművezetéstől. A férfit a Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL