Szarvasnál baleset, Orosházán és Békéscsabán őrizetbe vétel miatt intézkedtek

2019. március 19. 10:19 | behir

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Szarvas külterületén, őrizetbe vétel Orosházán és előállítás Békéscsabán.

Szarvas külterületén,  március 18-án 13 óra 30 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy kamionnak. A személygépkocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett.

 

Baleset Szarvason, 2019.03.18.-án. Fotó: police.hu

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2019. március 18-án szabálysértési őrizetbe vett egy orosházi férfit, mert többször lopott egy áruházból. Az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai tetten érték és rendőri intézkedést kértek. A férfit a rendőrség munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Lopással gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök 2019. március 18-án, Békéscsabán, a Szent István téren. A 63 éves F. Mihály korábban egy idős nőtől és egy férfitól vett el pénzt, ezért büntetőeljárás indult ellene. A rendőrök előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Betörőbanda tagjait tartóztatta le a bíróság

A Gyulai Járási Ügyészség 3 rendbeli üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt kezdeményezte egy 17 éves büntetlen előéletű túrkevei fiú, egy 45 éves különös visszaesőnek minősülő túrkevei illetőségű, de gyomaendrődi tartózkodási helyű, valamint egy 36 éves többszörös és különös visszaeső mezőtúri férfi letartóztatását, akik számlájára több betörés írható.
2020. augusztus 7. 14:31
FEL