Szarvas Péter döntött, kik kapják meg a Békéscsaba Kiváló Pedagógusa kitüntetést

2020. április 26. 13:14 | behir

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere a hivatalos közösségi oldalán jelentette be: polgármesteri hatáskörben, a közgyűlés döntési jogkörét ellátva meghozta a döntést arról, hogy 2020-ban a pedagógus napon kik vehetik át a megtisztelő Békéscsaba Kiváló Pedagógusa elismerést.

– Az idén, több évtizedes elhivatott szakmai munkájával, Novák Attila festő, performer, a Békéscsabai Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Kollégiuma iparművészeti tagozatának tanára, valamint Vargáné Nagy-György Katalin, a Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógusa érdemelte ki a megtisztelő elismerést. A díj ünnepélyes átadásáról a későbbiekben döntünk – tette közzé  Szarvas Péter.

A polgármester gratulált az elismeréshez, és köszönetét fejezte ki a pedagógusok elkötelezett, magas színvonalon végzett munkájáért. 

Itthon

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület is segít a hátrányos helyzetű gyermekeknek

Ismét szárnyakat bontanak a Karácsonyi Angyalok, hiszen Bonnyai Sándor hatodik éve gyűjt adományokat a nehéz sorsú gyermekek számára. A „Karácsonyi angyalok” elnevezésű akció – a járvány miatt – idén a Békés megyében élő rászorulókat segíti elsősorban, de a szervező bízik abban, hogy a kárpátaljai nehéz sorsú gyermekeknek is tud juttatni az adományokból. A karácsony előtti akcióhoz idén is csatlakozott a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület.
2020. december 4. 18:35
FEL