Szálinger Balázs és Szűcs Krisztián lesz az Alkotó-Társak következő vendége

2018. december 3. 14:00 | behir

A szerzőpáros ezúttal egymás életművéről, munkásságáról beszélget a közönség előtt.

Szálinger Balázs és Szűcs Krisztián alkotópárosa kiállta az idő próbáját – írják a szervezők. Jó néhány éve már annak, hogy nemcsak kiegészítik, támogatják egymás művészi pályáját, hanem fel is kerekedtek, és közös estjeik során, leggyakrabban Szűcsinger néven, irodalommal és popzenével szórakoztatják közönségüket a legváltozatosabb helyszíneken. Közös munkájuk eredménye egy CD-melléklettel ellátott könyv is, Ennyit tudtunk segíteni címmel.

Békéscsabán azonban – sorozatunk szokásaihoz illeszkedve – nem a „bejáratott” műsorukat adják elő, hanem valódi párbeszédet folytatnak egymás életművéről, munkáiról, kiegészítve mindezt műveik egy-egy igazán izgalmas darabjával. 

A Békéscsabai Jókai Színház, a Körös Irodalmi Társaság és a Bárka szerkesztősége szervezte program december 10-én, hétfőn 18 órától kezdődik a Sík Ferenc Kamaraszínházban. A rendezvényre a belépés ingyenes.

További programok »

Kultúra

A Munkácsy Mihály Múzeum új őrzői

Nyugodtak lehetünk, 2021. október 6-tól ugyanis már nem csak muzeológusok és teremőrök vigyázzák a Munkácsy Mihály Múzeum páratlan gyűjteményét – Gyarmati Gabriella művészettörténésznek, a szoborbemutató koordinátorának írása.
2021. október 19. 18:55
FEL