Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M44-esen

2021. május 15. 08:56 | behir

Békéscsabán, Szarvason és Békésen balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében május 14-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu.

Békéscsabán, a Lencsési úton 7 óra 30 perc körül egy kisteherautó vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő fiúnak és elütötte. A balesetben a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

 

(Fotó: police.hu)

(Fotó: police.hu)

 

Az M44-es gyorsforgalmi út Békés megyei szakaszán, Szarvas közelében 8 óra 30 perc körül szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi. A mentők a jármű vezetőjét, akinél felmerült az ittasság gyanúja, nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Szintén Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Gálik János utca kereszteződésében 19 óra 30 perc körül egy személyautó nekiütközött egy kerékpáros férfinak, aki elesett és könnyebben megsérült. Negyed órával később Békésen, az Ady Endre utcában összeütközött két személygépkocsi. Az egyik autós megsérült, sérülése nem súlyos.

 

További programok »

Itthon

Blahalouisiana a Stégen

A Blahalouisiana lépett szombat este a Csabagyöngye Stég fedélzetére. A közönség egyharmada a murin lejtett – igaz eleinte félgázzal –, a másik a Munkácsy-hídon és a Stéggel szembeni Peronon héderezett, valamint a maradék harmad pedig a belga-orosz meccset nézte otthonában.
09:05
FEL