Szabó Orsi 50 méteres hátúszásban indul a Junior Úszó VB-n

2019. augusztus 20. 15:39 | Szendi Rita

Szabó Orsolya Adél, aki a Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium tanulója, Budapesten a DMTK versenyzője, augusztus 23-án méretteti meg magát 50 méteres hátúszásban a 7. Junior Úszó Világbajnokságon.

Szabó Orsolya az edzőtábor után már a Duna Arénában folytatja a felkészülést, ahol izgatottan várja, hogy rajtkőre állhasson a hazai közönség előtt.

130 nemzet, több mint 1000 versenyzőjének részvételével augusztus 20-án elstartol a Junior Úszó Világbajnokság a Duna Arénában, ahol a fiatal úszócsillagok csapnak majd össze, és ha mindez még nem lenne elég, akkor különleges programok is várják az érdeklődőket.

Sztárúszóink közül a kwangdzsui vb aranyérmeseivel is lehet majd találkozni, azaz Hosszú Katinka, Kapás Boglárka, Milák Kristóf és Rasovszky Kristóf is ott lesz a Duna Arénában, hiszen kell a buzdítás a magyar junior válogatott tagjainak, akik már alig várják, hogy hazai közönség előtt lépjenek rajtkőre.

További programok »

Úszás

Szegeden már a nyári bajnokságok jegyében úsztak a csabaiak

Minden korosztálynak, a felnőttől a legkisebbekig írtak ki versenyszámokat a napokban lezajlott Naturex Kupa úszóversenyen. A Szegedi Tiszavirág Sportuszodában megrendezett kétnapos eseményre 26 klub – köztük kilenc határokon túli – adta le nevezését, összesen kicsi híján háromszáz versenyző lépett rajtkőre, kereken 1200 startot jegyezve.
2023. március 21. 16:41
FEL