Szabálysértési őrizetbe vétel és garázdaság Békéscsabán, lopás Dobozon

2018. szeptember 16. 12:40 | behir.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szeptember 15-én szabálysértési őrizetbe vett egy újkígyósi férfit. Személyautót vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök 9 óra után néhány perccel Újkígyóson, a Petőfi utcában igazoltatták. A 27 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Szitkozódott és fenyegetőzött egy férfi, mert ittassága miatt nem szolgálták ki szeptember 15-én, 8 óra 30 perc körül, egy békéscsabai italozóban. A kerthelyiségben pedig eldobott egy poharat, amely összetört. A rendőrjárőrök a 32 éves békéscsabai K. Jánost előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség gyanúja miatt kihallgatták.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást két dobozi férfi ellen, akik elvittek 15 liter benzint szeptember 15-én, 12 óra körül, Dobozon, egy ház melléképületéből. A rendőrök mindkét férfit előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták őket.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Adventi hangulattal készül a gyulai Almásy-kastély

Karácsonyi varázskastély címmel hirdetett adventi programsorozatot a gyulai Almásy-kastély. Az intézmény december 2. és január 7. között szombatonként adventi vásárral, kézműves ajándékműhellyel, valamint ünnepi installációkkal várja a látogatókat.
17:04
FEL