Strandos éjszaka volt

2016. július 31. 11:55 | behir.hu

A Magyar Fürdőszövetség idén hetedik alkalommal hirdette meg a Strandok Éjszakáját. Hetvenegy fővárosi és vidéki fürdő csatlakozott a kezdeményezéshez. Számos létesítmény programokkal, kedvezményekkel, éjszakai nyitvatartással várta a vendégeket. 

A legtöbb fürdő a Strandok Éjszakáján éjfélig, de akár hajnal 2 vagy 4 óráig is nyitva tartott. Békés megyében a tótkomlósi Rózsa Fürdő, Orosházán a gyopárosfürdői gyógy és élményfürdő, illetve a Gyulai Várfürdő csatlakozott a Strandok Éjszakájához.

- Éjfélig vártuk a vendégeket élményfürdőzéssel az AquaPalotában és a kinti gyógymedencékben. A jó hangulatot a békéscsabai Acoustic Planet élő koncertje biztosította a fürdőzőknek. Kiváló zene a háttérben, jó hangulat alakult ki a Strandok Éjszakáján és remélem, hogy a következő években is lesz ennek folytatása – emelte ki Boros László Attila, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezetője.

A gyógymedencéket is sokan választották, miközben hangulatos zene szórakoztatta a vendégeket. Emellé gasztronómai élmények is párosultak, hiszen gyulai kolbászt és különböző grillezett ételeket fogyaszthattak a vendégek.

- Fantasztikusan érezzük magunkat és tényleg igaz a szlogen, hogy Gyula messze a legjobb. Nagyon messziről érkeztünk, de nem bántuk meg, hogy eljöttünk. Nagyon jó kezdeményezés, hogy éjszaka lehet fürdőzni – fogalmazott egy fiatal édesanya, aki családjával választotta az esti fürdőzést.
 

FEL