Gyulán és Gyopárosfürdőn is lesz Strandok éjszakája

2020. július 25. 18:04 | behir

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére július 25-én,szombaton rendezik meg az idei Strandok éjszakáját, országszerte több mint 30 strandon várják az éjszakai fürdőzőket - közölte a Magyar Fürdőszövetség az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint Zalakarostól Hajdúnánásig, Csongrádtól Komáromig sokféle programmal várják a vendégeket: élőzene, DJ-k, habparty, szaunaprogramok, fürdőmozi, lézershow, tűzzsonglőr várja a lazulni vágyókat, a mozgásra fogékonyak vízen futó versenyen, csúszdabajnokságokon, fejesugró versenyen vehetnek részt, vagy kipróbálhatják a sárkányhajózást, az aquafitness-t és a SUP-ot is. Az idei eseménysorozat még biztonságosabb fürdőzést ígér, hiszen a járványügyi helyzet miatt fokozott biztonsági előírásokkal üzemelnek a magyarországi strandfürdők - írták.

A programban részt vevő fürdők hosszított nyitvatartással, akár hajnalig is várják a fürdőzőket.

A részletes programról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook oldalon adnak bővebb felvilágosítást. A Magyar Fürdőszövetség 2020. július 23-án indítja Csobbanj itthon! hazai fürdőzést népszerűsítő kampányát, és támogatja a Nyaralj itthon! turisztikai kampányt.

 

Forrás: MTI

 

További programok »

Gazdaság

Idén is lehet pályázni a szociális alapú tüzelőtámogatásokra

A szociális tüzelőanyag program 2011 óta működik Magyarországon. A kormány 5 milliárd forintot biztosít az 5000 főnél kisebb települések számára. A nagyobb városokban saját hatáskörben igyekeznek segíteni, így Békéscsaba önkormányzata is saját finanszírozással támogatja az arra rászorulókat.
07:18
FEL