Sosem volt még annyira könnyű a városi közügyekről tájékozódni, mint most

2024. február 20. 14:07 | Varga Diána

Csütörtöktől még több felületen lehet követni a Békéscsabai Médiacentrum adását a városi közgyűlésről!

Bár a Békéscsabai Médiacentrumhoz tartozó 7.Tv a kezdetek, vagyis 2015 novembere óta közvetíti a békéscsabai képviselő-testület üléseit a televízióban, valamint a csatorna online adása révén, ez a paletta most tovább szélesedik.

Február 22-én ugyanis a kézi- és röplabda mérkőzésközvetítések után a behir.hu YouTube és Facebook csatornájára is élőben streameljük a 7.Tv közgyűlésről szóló adását, ez azt jelenti, hogy nézőink minden eddiginél könnyebben érhetik el a közvetítést. Azt reméljük, hogy a Békéscsabai Médiacentrum ezáltal még közelebb hozza nézőihez a helyi közügyeket, így szélesebb réteghez jutnak el a döntések, az azokról szóló vita.

Az élő adás az alábbiakban lesz megtekinthető. Érdemes megnyomni a videón található csengő gombot, hiszen így értesítést kap az adás kezdetekor, hogy ne maradjon le semmiről!

 

Ne feledjék, hogy az ülésről szóló tudósítást írásos formában is megtalálják a behir.hu-n, méghozzá egész nap folyamatosan frissülő tartalommal, de a legközelebb február 29-én megjelenő Csabai Mérlegben is beszámolunk a határozatokról, a pártok képviselőinek véleményével együtt!

További programok »

FEL