Sörösüveggel verekedett, vádat emeltek ellene

2018. július 2. 10:29 | behir

A Békéscsabai Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy 48 éves békéscsabai férfi ellen, aki februárban egy békéscsabai sörözőben sörösüveggel ütötte arcon a pultosnőt.

A vádlott 2018. február hó 06. napján 18 óra körüli időben jelent megy egy békéscsabai sörözőben; ezt megelőzően már más szórakozóhelyeken is megfordult és nagyobb mennyiségű szeszes italt fogyasztott el, erősen ittas volt. A sörözőben dolgozó pultos először még kiszolgálta a vádlottat, majd miután észlelte, hogy a terhelt – ittassága folytán – kötözködni kezdett a szórakozóhelyen tartózkodó vendégekkel, felszólította, hogy fogyassza el a sörét és távozzon. A terhelt emiatt indulatos állapotba került, szidalmazni kezdte a sértettet, majd a kezében lévő félig teli sörösüveget az üveg nyakánál megfogta és a pultos nőt azzal arcon ütötte. A sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de a bántalmazás eszköze, módja alkalmas volt súlyosabb sérülések okozására is.

A Békéscsabai Járási Ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja. A járási ügyészség vádiratában a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt, valamint arra, hogy a bíróság kötelezze őt a nyomozás során keletkezett 88.000.-Ft-os bűnügyi költség megfizetésére is. Az eljárás a Békéscsabai Járásbíróság előtt folytatódik.

 

További programok »

Itthon

Jakab: „A békési melós 140 ezerrel kap kevesebbet, mint a fővárosi kollégája”

Egy Békés megyei munkája is ér annyit, mint bárki másé Európában címmel tartott sajtótájékoztatót hétfő délután, a békéscsabai Petőfi ligetben Jakab Péter, az előválasztás miniszterelnök-jelöltje, és Stummer János országgyűlési képviselő, aki az ellenzéki előválasztáson Békés megye 1. számú választókerületében indul.
2021. június 21. 17:02
FEL