Címke: Békéscsabai Járási Ügyészség

2024. március 5.

Ide vezet, ha valaki eltiltás alatt ül volán mögé!

Eltiltás hatálya alatt elkövetett járművezetés bűntette miatt állított a Békéscsabai Járási Ügyészség bíróság elé a múlt héten egy 56 éves büntetett előéletű, többszörös és különös visszaesőnek minősülő békéscsabai férfit, aki két, a bíróság által kiszabott eltiltást is figyelmen kívül hagyott. A járási ügyészség a férfit a bűncselekmény elkövetésétől számított 3 napon belül bíróság elé állította.
2024. március 5. 18:57 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. március 3.
2024. február 7.

Súlyosan megsérült egy munkás, elítélték a felettesét és az egyik munkatársát

Súlyos egészségromlást okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt – a Békéscsabai Járási Ügyészség vádirata alapján – a Békéscsabai Járásbíróság előkészítő ülésén pénzbüntetésre ítélt egy 44 éves, büntetlen előéletű békéscsabai és egy 52 éves, szintén büntetlen előéletű okányi férfit, akik megsértették a munkavédelmi foglalkozási szabályokat és a szabályszegéseikkel összefüggésben súlyosan megsérült egyik kollégájuk.
2024. február 7. 09:58 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. október 12.
2023. augusztus 12.

Éveken át lopta az áramot egy újkígyósi nő, másfél milliós a kár

Nagyobb értékre folytatólagosan elkövetett lopás bűntette miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 49 éves, büntetlen előéletű újkígyósi nővel szemben, aki huzamosabb időn keresztül méretlenül vételezte az elektromos áramot. Az áramszolgáltatónak okozott tetemes kárt is meg kell majd térítenie az ügyészség indítványa szerint.
2023. augusztus 12. 10:31 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. augusztus 7.

Vádat emelnek az édesanyját bántalmazó békéscsabai férfival szemben

Személyi szabadság megsértésének bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és vádiratában végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabására tett indítványt egy 34 éves, többszörösen büntetett előéletű békéscsabai férfival szemben, aki az édesanyját bántalmazta.
2023. augusztus 7. 09:51 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. július 11.

Illegális szemétlerakással vádolnak egy cégvezetőt

Különösen jelentős mennyiségű hulladékra elkövetett hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 66 éves, büntetlen előéletű, békéscsabai férfi ellen, aki engedély nélkül nagy mennyiségű építési és bontási törmeléket halmozott fel egy ingatlanon.
2023. július 11. 12:07 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. július 4.

Elzavarta a vendégeket a férfi, cserébe megverték Szanazugban

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntette, társtettesként elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és társtettesként elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és vádiratában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 64 éves dobozi férfi és 34 éves fia ellen, akik ismeretlen társaikkal a szanazugi kempingben bántalmazták a sértettet.
2023. július 4. 10:08 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. május 11.

Lopás, zsarolás, garázdaság - Változatos az újkígyósi fenegyerek bűnlajstroma

Zsarolás bűntette, garázdaság vétsége, 3 rendbeli kisebb értékre üzletszerűen elkövetett lopás bűntette, 1 rendbeli lopás vétsége és 3 rendbeli lopás kísérlete miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség egy 37 éves büntetett előéletű, többszörös és különös visszaesőnek minősülő újkígyósi férfi ellen, aki terhére számos bűncselekmény róható.
2023. május 11. 10:58 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. május 2.
FEL