Sok gondot okoztak a hétvégén a részeg sofőrök

2023. augusztus 21. 13:23 | behir.hu

Csabacsűdön baleset, Gyulán és Orosházán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Csabacsűdön, a Kossuth utca és a Petőfi utca kereszteződésében augusztus 18-án 7 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és elütötte. A biciklis súlyosan megsérült – számolt be az esetről hétfőn a rendőrség. 

Ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök augusztus 19-én 1 óra előtt néhány perccel Gyulán, a Béke sugárúton. Egy segédmotoros kerékpárt vezető férfit ellenőriztek, akinél a helyszíni alkoholmérés eredménye pozitív lett, majd az ittasság gyanúját a további mérések is megerősítették.

A gyanú szerint ittasan közlekedett az a férfi is, aki augusztus 20-án 5 óra körül okozott balesetet Orosházán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. Személyautót vezetett, amikor az egyik ház kapubejárójában nekiütközött az ott parkoló autónak. A férfi könnyebben megsérült, és a helyszíni mérés szerint alkoholt ivott vezetés előtt. A rendőrség mindkét járművezető ellen büntetőeljárást indított.

Orosházán, a Szabó Dezső utcában augusztus 20-án 10 óra 20 perc körül, egy személygépkocsit vezető nő úgy közlekedett, hogy őt korábban az Orosházi Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. Az Orosházi Rendőrkapitányság járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

További programok »

FEL