Simonka György: Feljelentést teszek rágalmazás miatt

2017. január 11. 09:24 | behir.hu

Hadházy Ákos kedden Békéscsabán tartott sajtótájékoztatót, amelyen Simonka György uniós pályázatot érintő ügyeiről beszélt. Az országgyűlési képviselő reagált a vádakra és feljelenést tesz rágalmazás miatt.

- Ezekért a hazugságokért kénytelen vagyok jogi lépéseket tenni. Nagyon szomorú vagyok, hogy az év még csak alig kezdődött el, és máris ilyesmikkel kell foglalkoznom, pedig rengeteg a teendőm. Most például azért dolgozom, hogy minden településen felújíthassuk az óvodákat – fogalmazott Simonka György.

 

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke Békéscsabán tartott sajtótájékoztatót, ahol Simonka György cégeiről beszélt. 

- Simonka György azon kevés politikusok egyike lesz, aki nem fogja tudni elkerülni a büntetőjogi felelősségre vonást - mondta az LMP társelnöke Békéscsabán. Hadházy Ákos Simonka György dél-békési országgyűlési képviselő korrupciós és uniós pályázatokat érintő ügyeiről tartott sajtótájékoztatót a párt békéscsabai irodájában. Az LMP társelnöke kiemelte, szinte követhetetlen, hogy hány szociális szövetkezethez, alapítványhoz köthető a politikus, illetve családtagjainak neve, amelyek az uniós források megkérdőjelezhető elköltésére specializálódnak. A politikus úgy fogalmazott, több esetben egyértelműen törvénytelenül költötték el az elnyert összegeket.

 


 

FEL