Simán nyert az Előre a Pénzügyőr ellen

2024. március 3. 17:53 | Such Tamás

A Békéscsaba 1912 Előre vasárnap Budapesten folytatta a bajnokságot. A lilák 2-0-ra megverték a Pénzügyőrt.

Első öt percben nem tudott kialakulni folyamatos játék a kisebb szabálytalanságok miatt – derült ki a csabaiak beszámolójából. Azt követően a Pénzügyőr próbált támadásokat vezetni. A 13. percben Labát szabadrúgása a csabai kapu felé szállt, majd Sármány került helyzetbe, de mindkét lehetőség kimaradt. Hamarosan ismét Sármány próbálkozott, melyet könnyen védett a hazaiak hálóőre. A 19. percben Tóth Dávid lövését Póser hárította. A folytatásban a Békéscsaba irányította a játékot.

A 30. percben volt egy szélről beívelt szabadrúgás okozott veszélyt a hazai kapu előtt; egy perccel később érkezett egy vendégkontra, de az is kimaradt. A 34. percben egy formás támadás végén a szélről beadott labdát Zádori bólintotta a kapuba (0-1).

A szünetben egyik mester sem cserélt. A fordulást követően egyből egy hazai lehetőség adódott, de kimaradt. Az 52. percben Pósernek volt egy nagy védése egy hazai lehetőség után. Az 57. percben Sármány harcolt ki egy büntetőt, amit Zádori értékesített (0-2). Azt követően már veszélytelen volt mindkét együttes. A 91. percben Himics beadását Hulicsár lőtte kapura, de a hazai hálóőr védett.

A csabaiak március 10-én játsszák az első hazai mérkőzésüket, amikor a Monor érkezik a Kórház utcába.

További programok »

FEL