Sarkadnál meglestünk két nagy puputevét

2021. január 24. 13:17 | Such Tamás

Még egy 49 éves „gyereknek” is lehet új egy mások által szakállas poén… Ugyanis régóta nem jártam Sarkadon, és ahogy szombaton, a Dobozi-Gyulai úti körforgalomhoz értünk, a megazöldséges árnyékában észrevettünk két puputevét.

Természetesen, amikor megláttam őket, azonnal a Korlátolt Felelősségű Társaság (KFT), Afrika című világslágerének a „Kibérelek egy jó nagy puputevét” sora jutott eszemben.

 

Kétpúpútevék Sarkad határában – Fotó: behir.hu/Such Tamás

Öt percre kibéreltük – Fotó: behir.hu/Such Tamás

 

A KFT zenekar azonban először (1983.) nem is Afrikáról, hanem Mexikóról akart énekelni. Miután azonban a Dolly Roll hamarabb megírta a Viva, Mexikó című opust, így Laár Andrásék néhány ezer mérfölddel továbbléptek.

Vajon a zenekarok részéről mennyire volt tudatos, hogy hamarosan Mexikóban rendezik a futball-világbajnokságot? Passz.

Szerintem a KFT jól járt.

 

Galéria

 

De mégis, mit énekeltek volna a „Kibérelek egy jó nagy puputevét, bejárom Kenyát és Zimbabwét…” sor helyett? „Elbújok egy sombrero alatt. Vár rám Veracruz és Chiapas…” (Sic!) 

Szerintem szombat délelőtt én is jól jártam: ugyanis megcsókolt egy szép, nagy pupu-lány. Miközben a csávója csak úgy hesszelt a háttérben. Majd szép lassan elindult felénk. Hamarosan haver lett ő is.

Amikor hazaértem, nem bújt mellém Puding, a nőstény tengerimalacunk. Megérezte, hogy becsajoztam.Such Tamás kollégánk piszézik egy kétpúpútevével – Fotó: Nagy Emese

FEL