Rossz pénz nem vész el – parádés szereposztású vígjáték Gyulán

2023. november 2. 06:35 | behir.hu

Ray Cooney: Funny Monney vígjátékával érkezik ismét Gyulára a Bánfalvy Stúdió; Tihanyi-Tóth Csaba, Hujber Ferenc, Varga Izabella és Gangxsta Zolee főszereplésével. A produkció november 16-án 19 órától látható az Erkel Ferenc Művelődési Központban.

Az angol drámaíró művéből készült, 1994-ben bemutatott nagy sikerű komédiát két éven keresztül játszották a West Enden, 2006-ban pedig film is készült belőle Chevy Chase főszereplésével.

Szeretnél gazdag lenni? Otthagyni a dögunalmas állásod? Elköltözni mondjuk Barcelonába? Ahol végre egész álló nap napozhatsz a tengerparton, miközben egy jéghideg cuba librét szürcsölgetsz?

Nos, a magyar változat főszereplője Császár András, aki középkorú hivatalnokként már unja jól megszokott kis életét, pontosan ezt tervezi tenni azok után, amikor a metróban összeütközik egy ismeretlennel és elcseréli vele az aktatáskáját. Az idegen táskában 5 millió fontnyi értéket talál, ám esze ágában sincs azt visszajuttatni jogos tulajdonosának, inkább új életet készül kezdeni az ölébe hullott busás summából. Hamarosan a táska és benne a tekintélyes összeg, valódi tulajdonosának, egy maffiózónak is hiányozni kezd és hajszát indít András és cinkos famíliája után, majd a rendőrség is megjelenik, igaz eleinte nem ezután nyomoznak.

 

 

 

A Bánfalvy Stúdió produkciójának szereposztása:

Császár András: Tihanyi-Tóth Csaba/Hujber Feri 
Császár Andrásné Gabriella: Varga Iza/Kondákor Zsófi
Vili taxis: Gangxsta Zolee/Gombás Ádám/Hujber Feri
Vahúr Gábor: Urmai Gábor/Szemán Béla
Mányoki Dominik: Gombás Ádám/Hujber Feri 
Szőnyi Betti: Gyebnár Csekka/Kondákor Zsófi
Szőnyi Zsolti: Szemán Béla/Harmath Imi
Járókelő: Gombás Ádám/Szemán Béla/Kárász Zénó 

 

További programok »

Gyula

Visszatérhetnek a fecskék a gyulai vasútállomás épületére

Visszatérhetnek a fecskék a gyulai vasútállomás épületére, a MÁV március 31-ig kialakítja a madarak fészkeléséhez szükséges feltételeket – számolt be róla hivatalos közösségi oldalán Görgényi Ernő (Fidesz–KDNP) polgármester.
2024. február 20. 18:37
FEL