Röplabda: Újabb csabai siker az NB I-ben

2022. november 22. 06:35 | behir.hu

Vasárnap estére maradt az NB I liga utolsó mérkőzése, ahol az eddig veretlenül menetelő csabai fiatalokra a sereghajtó Debrecen várt – számolt be a BRSE hivatalos oldala.

Női NB I. liga, alapszakasz, 4. forduló:

Békéscsabai Röplabda SE–DSZC Eötvös DSE 3:1 (10, 13, -22, 13)

BRSE: SINKA 22, SZATMÁRI 4, Tuska 9, MIKUS 8, Korcsok 5, Gellén 12. Csere: Kucsera, ERDEI (liberók), Lázár 7, Szécsi, Feld. Vezetőedző: Nagy Attila.

DSZC: Eötvös: Tóth 3, MULDROW 6, Pálfi 1, FEHÉRVÁRI 11, Berza 7, Juhász 7. Csere: Végh (liberó), Kovács, Kunkli, Kozma. Vezetőedző: Szombati András.

A hazai pályán lejátszott találkozónak, így természetesen a Békéscsabai Röplabda SE volt az esélyese, ennek megfelelően két szetten át könnyed és jó röplabdával került előnybe a hazai alakulat, mindössze 10 és 13 pontot engedve riválisának. Kicsit el is altatta ez a fiatalokat, akik a harmadik szettben teljesen dekoncentrálttá váltak, tíz ki nem kényszerített hibával és visszaeső támadójátékkal segítve lelkes ellenfelüket, akik köszönték szépen, és meg is nyerték ezt a játszmát. A negyedik szettre egy alapos fejmosás után újra a mérkőzés eleji arcát mutatta a házigazda és ismét nagy különbséggel nyerte a játékrészt, valamint így a mérkőzést is 3:1-re.

– A mérkőzés nagy részében osztálykülönbség volt a két csapat között, de a harmadik szettben ez eltűnt, lelkesen játszó ellenfelünk megérdemelten nyerte meg azt. Ettől függetlenül örülök a győzelemnek, mert sok apróbb tényező miatt nem volt könnyű hete a csapatomnak –értékelt Nagy Attila vezetőedző.

 

További programok »

FEL