Röplabda: Monzában játszik a BRSE a CEV Kupában

2020. november 20. 17:03 | behir

Az Európai Röplabdaszövetség (CEV) csütörtöki közleménye alapján buborékban folytatódik decembertől a második és harmadik számú nemzetközi kupasorozat.

Az egészségügyi helyzet és az utazási nehézségek következményeként született döntés alapján a CEV-kupában érdekelt magyar csapatok közül a Vasas Óbuda Szerbiába, a Tent Obrenovac otthonába utazik december 8-9-én, ahol a nyolcaddöntőben a jövő szerdai Fatum Nyíregyháza–Mincsanka Minszk párharc győztesével találkozik.

Amennyiben a Vasas vagy a Nyíregyháza továbbjut, akkor a nyolcaddöntő másnapján lejátssza negyeddöntőjét is vagy a hazaiak ellen, vagy a szlovén OK SIP Sempeter együttesével szemben.

A sorozat harmadik magyar együttese, a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE december 8. és 10. között Monzában szerepel, a nyolcaddöntőben a remek játékerőt képviselő hazai csapat vár rá. Amennyiben Tóth Gábor tanítványai bravúrt érnek el, a negyeddöntőben szerb vagy cseh ellenféllel csaphatnak össze.

A harmadik számú sorozatnak számító Challenge-kupában az 1. MCM-Diamant Kaposvár ugyancsak december 8-10. között tornarendezőként előbb a cseh TJ Ostravával vagy a lett Rigas Volejbola Skola csapatával találkozik, míg továbbjutás esetén a negyeddöntőben a szlovák VK UPF Nitra és az északmacedón OK Vardar Zeni 2019 Skopje mérkőzés győztese vár rá.

A férfiaknál nincs magyar csapat versenyben.

Forrás: mrsz.hu

További programok »

FEL