Röplabda: A magyar válogatott feladója is marad Békéscsabán

2022. június 14. 15:17 | behir.hu

A szezon közben Újpestről visszatérő Bagyinka Fanni a 2022/2023-as szezon végéig szóló megállapodást írt alá, amely kölcsönös szándék esetén meghosszabbítható – jelentette be a klub hivatalos oldalán.

A 24 éves sportoló hat év után tért vissza nevelőegyesületéhez tavaly decemberben, azonban egy makacs sérülés hónapokra harcképtelenné tette. Ennek ellenére a klubvezetés és a szakmai stáb hisz abban, hogy tehetségéhez és adottságaihoz méltó pályát fut be és csapatunk erőssége lesz következő idényben – írja az egyesület közleménye.

Bagyinka Fanni 12 évesen, Békéscsabán kezdett el röplabdázni, néhány évvel később már a felnőtt együttes tagjaként mutatkozott be az élvonalban. A 2014/2015-ös szezonban nemcsak az ifjúsági és a junior, de a felnőtt csapat tagjaként is magyar bajnoki címet nyert.

A 188 cm magas irányító júliustól a nemzeti csapat rendelkezésére áll, hogy segítse a válogatottat az újabb Eb-kvalifikációban.

 

További programok »

Sport

Győrött álltak helyt a békési kajakosok és kenusok

A hosszú hétvégén több mint kétezer versenyző evezett a rajthoz a Mosoni-Dunán. A pénteki, esősebb időjárás után szombaton és vasárnap már napsütéses időben mérhették össze tudásukat a felnőtt és ifjúsági versenyzők, valamint a serdülő, kölyök és gyermek korosztályokban indulók.
08:20
FEL