Rongálás, ittas járművezetés és szeméremsértés gyanúja miatt intézkedtek

2019. május 14. 10:03 | behir

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei május 13-án délelőtt előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint bemászott egy békéscsabai családi ház udvarára és megrongálta egy nő autóját. Emellett a ház bejárati ajtajának üvegét is megütötte, az üveg megrepedt. A férfit a rendőrség rongálás vétség elkövetésével gyanúsítja.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy férfi ellen, mert 2019. május 13-án, Mezőkovácsházán, az egyik iskolánál szeméremsértő módon viselkedett. A rendőrök az iskolából érkezett bejelentés után azonnal intézkedtek, egy közeli áruház parkolójában elfogták a 31 éves férfit. Előállították, gyanúsítottként kihallgatták és vizsgálják, hogy korábban követett-e el bűncselekményt.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. május 13-án 21 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Bessenyei utca és a Tompa utca kereszteződésénél. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda, majd az orvosi vizsgálat is megerősítette az ittasság gyanúját. A férfinál nem volt nála a vezetői engedélye, ezért a rendőrök helyszíni bírság megfizetésére kötelezték, az ittas járművezetés gyanúja miatt pedig büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

Forrás: police.hu

FEL