Rokonaira támadt a rendőrök őrizetbe vettek

2021. november 28. 09:23 | behir.hu

Fojtogatta, kifosztotta keresztanyját és a testvérével is dulakodott egy férfi Sarkadon. Őrizetbe, majd letartóztatásba került, az ügyének iratai a rendőrségről az ügyészségre kerültek.

Fenyegette, fojtogatta keresztanyját egy férfi július 3-áról 4-ére virradó éjjel Sarkadon - írja a police.hu.

A hátsó ajtón át ment be a nő házába, majd az ágyra szorította az asszonyt, ököllel az arcán többször megütötte és azt mondta neki, hogy megöli. Eközben a zsebéből kést vett ki. Amikor a nő elővette a telefonját és hívni akarta a rendőrséget, kivette a kezéből a telefont. Az erőszakos férfi testvére a ház hátsó szobájában lakik, ő sietett a megtámadott nő segítségére, de bátyja vele is dulakodott, és továbbra is késsel a kezében fenyegetőzött, hogy megöli a keresztanyját.

 

(Fotó: police.hu)

(Fotó: police.hu)

 

A történtek után a Sarkadi Rendőrkapitányság az 54 éves sarkadi férfit kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, jelenleg is letartóztatásban van. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. november 25-én továbbította az ügyészségre.

 

További programok »

FEL