Részegen elkötött egy traktort, fának ütközött

2019. január 29. 11:35 | behir

Erősen ittas állapotban vitt el egy traktort egy étterem elől egy férfi Kétsopronyban. A járművel több utcán áthajtott, összetört egy parkoló kocsit, végül egy fának ütközött, úgy állt meg. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Néhány percre állította le traktorját a hozzá kapcsolt pótkocsival együtt egy férfi 2018. június 22-én, 12 óra 30 perc körül Kétsopronyban, az egyik vendéglátóhely előtt. Amíg bement az étterembe, az indítókulcsot a gyújtáskapcsolóban hagyta. Miközben az ebédjét csomagolták, egy 25 éves kondorosi férfi beszállt a traktor vezetőfülkéjébe és elindult a járművel. Több utcán áthajtott, megrongált egy parkoló személyautót, majd a ligetben egy fának ütközött. A férfi nem sérült meg, kiszállt a traktorból és el akart gyalogolni, de a rendőrök elfogták. A nyomozás során kirendelt igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy erősen ittas volt és gyógyszer hatása alatt állt, amikor elvitte a traktort. Saját elmondása szerint semmire sem emlékszik a történtekből.  A Békéscsabai Rendőrkapitányság a férfit járművezetés ittas állapotban vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. január 28-án átadta az ügyészségnek.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Figyelem, elkezdődött az őzek párzási időszaka, nő a balesetveszély!

Az őzek párzási időszakában ajánlott fokozott figyelemmel közlekedni. A vadak hirtelen ugranak ki az út melletti árkokból, bokrokból a járművek elé. Gyakran elkerülhetetlen az ütközés, ezért fontos, hogy a járművezetők betartsák a sebességhatárokat, vadveszély esetén lassítsanak!
2019. július 16. 14:10
FEL