Rémisztő részletek: halloweeni hangulat a Dobozi Vadászházban - galériával

2022. október 30. 13:10 | Vincze Attila

Október vége óta igazi halloweeni hangulat uralkodik a Dobozi Vadászházban. A párját ritkító igényességgel kialakított dekoráció mellett különböző gyerekprogramok, őszi ételek és italok várják az érdeklődőket.

Az év legkísértetiesebb buliját tartják ezekben a napokban a Dobozi Vadászházban. Az ijesztő figurák, csontvázak és szellemek mind-mind egyedi hangulatot kölcsönöznek a vendéglátóhely számára. Gergely Zsuzsanna, aki az unokájával látogatott el a vadászházhoz, a behir.hu-nak mesélt az élményeiről.

– Nagyon tetszik a dekoráció, tavaly is voltunk már itt és felkeltette érdeklődésünket, és az unokámnak is tetszenek a csontvázak és a különböző figurák, nekünk viccesek és mókásak, egy kicsit felvidít bennünket az őszi napokon – mondta.

A tavalyi első, nagy sikerű rendezvény után ezúttal tizenegy napon át tartó Halloween-partival készültek a szervezők. Idén többek között tökfaragó verseny, arcfestés, csintalan bohócok és zombik várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

– Az itt látható dekorációs elemek 80-90 százaléka kézzel készült, idén erre próbáltunk nagyobb hangsúlyt fektetni, tavalyhoz képest most azért sokkal nagyobb mennyiségben találhatóak meg, az előző évben inkább még teszt jelleggel csináltuk, de mostanra szintet léptünk – fogalmazott Valyuch Pál, a Dobozi Vadászház üzletvezetője.

A halloweeni köntösbe öltöztetett dobozi vadászház november elsejéig várja az érdeklődőket.

Galéria

További programok »

Itthon

Városi gyereknap a Munkácsy Negyedben – galériával

A gyereknapi körtúránkat a Csabagyöngyében kezdtük Évi tündér megnyitójával, majd bejárva a helyszíneket láttuk, hogy a Munkácsy Mihály Múzeum, a Békés Megyei Könyvtár, a Munkácsy Emlékház és a Napsugár Bábszínház is színes programokkal várta a családok seregét.
18:50
FEL