Még tart a halloweeni rémület a dobozi vadászházban

2023. október 31. 18:17 | Kovács Andrea

Ismét igazi halloweeni helyszínné alakult át a Dobozi Vadászház. Az épületben Drakula konyhája, az udvaron pedig hororrfilm részletek és rémísztő figurák fogadják az érdeklődőket. Az év legrémísztőbb bulija november elsején is várja a látogatókat.

A  Dobozi Vadászházat október végén már harmadik éve halloweeni jelmezbe öltöztetik, amelyhez egyre több és színesebb dekorációs elemet használnak fel. 

– 2023-ra sikerült kitelejesíteni a dekorációt és magát a rendezvényt is, kéthetes előkészítő munka után október 20-án nyitottunk meg. Amit csak lehetett, saját kézzel készített el a dekoros csapatunk a bábuktól kezdve a csuhás emberekig, rengeteg figura és eszköz került a vadászház épületébe és udvarára. Az étterembe próbáltunk horrorisztikusabb, „Drakula házas” jelleget kialakítani, kint pedig a klasszikus halloweeni részek mellett horrorfilm részleteket jelenítünk meg. Van például temető, templomos részlet apácákkal, vagy a Horrorra akadva című filmből vannak fejnélküli emberek, de például „horror Barbie-k” is vannak. Szelfi tükör is várja az érdeklődőket, ahol jelmezbe öltözve lehet fotózkodni – mondta el Valyuch Pál, a Dobozi Vadászház üzletvezetője.

 

 

Az elmúlt napokban is sokan látogatták meg a Dobozi Vadászházat, kisebb csoportok, baráti társaságok is érkeztek már az elmúlt napok napokban.

– Angliából érkeztem, ahol nagy hagyománya van ennek az ünnepnek, Magyarországon még most terjed, de ez nagyon jól megcsinálták szerintem. Nagyon ötletes az egész, a bejáratnál lévő ijjesztő nyulak tetszettek a legjobban, az haláli volt és szelfiztünk is – árulta el egy fiatal hölgy, akit párja lepett meg a halloweeni programmal.

A Dobozi Vadászházban november elsején 10 és 18 óra között várják még a halloween iránt érdeklődőket, november 4-én pedig tűz show-val, jósnővel, svédasztalos vacsorával és zenével várják a „rémisztő partira” vágyókat.

 

További programok »

FEL