Regionális ITF taekwon-do edzés volt Maroslellén

2016. február 17. 12:12 | Mikóczy Erika

 

 Múlt szombaton Máté Zoltán 6. dan nemzetközi mester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség alelnökének vezetésével ismételten megrendezték a régió (Békés, Csongrád-megye) ITF Taekwondo klubjainak közös erődemonstrációs edzés napját.

 A több mint hatvan résztvevő mellett a helyszínen megjelent szülők és a számos érdeklődő, ízelítőt kapott a taekwon-do szinte teljes mozgásanyagából. Míg a délelőtti edzésen a küzdelmi gyakorlatok és erőnlét aratott nagy sikert, addig a délutáni edzésen a bázistechnikáké és a formagyakorlatoké volt a főszerep. A jó hangulatú edzések menetét több nemzetközi mester, illetve Európa és Világbajnoki érmes versenyző is segítette, átadva tapasztalatukat és felkészülési gyakorlataikat, hogy emlékezetessé tegyék ezt a közös napot. A közös edzés egyben hasznos erőfelmérőként is szolgált, a március elején, Hódmezővásárhelyen megrendezendő korosztályos Magyar Bajnokság előtt.

 A résztvevő klubok: Battonyai Barátság SE. Taekwon-do, Kétegyházi Dragon Taekwon-do szakosztály, Medgyesegyházi Spárta Taekwon-do, Hódmezővásárhelyi Taekwon-do Klub, és az Algyői, Földdeáki és a rendező Maroslellei Taekwon-do Klubok.

FEL