Reggeltől késő délutánig pezsgett a víz a Tisza-parti uszodában

2023. február 12. 13:10 | behir.hu

Dobra Róbert edző és fiatal csapata szombaton Szegedre utazott, ahol a baby korosztályosok vidékbajnokságának hatodik fordulóját rendezték meg a Délkeleti csoportban.

A legkisebb csabai pólósok ezúttal is kétszer ugrottak a Tiszavirág Sportuszoda vizébe, ahol először a házigazdák B csapata ellen, majd a szentesiekkel szemben bizonyíthattak. Mondhatni reggeltől késő délutánig pezsgett a víz a Tisza-parti uszodában, ugyanis a mezőny kilenc csapata kilenc mérkőzést játszott.

– Képességekben messze felülmúltuk a szegediek második csapatát, amit alátámaszt: mindössze egyetlen gólt kaptunk tőlük, miközben mi húsznál többször voltunk eredményesek. A szoros emberfogás mellett elsősorban a labdaszerzésből gyors lefordulásokat gyakoroltuk, amit nagyon jól megoldottak a gyerekek. A jó védekezés mellett így a támadások hatékonyságának is nagyon örültem ezen a találkozón. A második összecsapáson már egy erősebb ellenféllel csaptunk össze. Itt a kezdetben mindkét gárda meglehetősen álmoskásan játszott, a finisben mi fölébredtünk, ekkor már átvettük a meccs irányítását, és végül több gólt dobtunk, mint amennyit kaptunk. A védekezésünk ezen a találkozón is eredményes volt, a támadásépítésünk az első derbihez képest kissé visszaesett, de ez betudható annak, hogy erősebb ellenféllel játszottunk. Aminek pedig külön örülök, mindkét mérkőzést hoztuk, vagyis ha hivatalosan számolták volna a gólokat, mindkétszer győztesen hagytuk volna el a medencét – értékelt Dobra Róbert.

A békéscsabai csapatban a következő fiatalok kaptak ma szerepet: Köves Pál, Lipták Levente (kapusok), Balogh Bence, Balogh Csanád, Csapó Ákos, Csendes Péter, Geszner Balázs, Korcsok Krisztián, Orosz-Tóth Olivér, Popa Dániel, Restye Botond, Szabó Máté, Szaszák Milán, Tóth Benedek.

Forrás: csabapolo.hu

További programok »

Sport

Indul az olimpia – Oláh Barbara képviseli a csabai színeket

Július 26-án pénteken rendezik a 33. Nyári Olimpiai Játékok hivatalos megnyitóját Párizsban, de többek között labdarúgásban, kézilabdában és rögbiben már elindultak a küzdelmek. A magyar csapatot 21 sportágban, 180 sportoló alkotja, Békéscsabát Oláh Barbara gyalogló képviseli.
18:10
FEL