Rangadóra készülnek a csabai kosarasok

2020. január 17. 15:34 | behir

A Békéscsabai Kosárlabda Klub felnőtt csapata a debreceni BKG Prima csapatát fogadja vasárnap 17 órától Békéscsabán, a Lencsési Általános Iskola tornacsarnokában. A belépés díjtalan.

A Magyar Kosárlabda Bajnokság NB II Keleti csoportjában komoly összecsapásra készülnek a Viharsarok szívében, hiszen a tabella második helyen álló Békéscsabai Kosárlabda Klub a hetedik helyen tanyázó debreceni BKG Prima csapatát fogadja.

– Hazai pályán egyértelmű esélyesei vagyunk a találkozónak, mely egy igazi kelet-magyarországi rangadó lesz. Fiatal csapatunk mindent megtesz majd a győzelemért annak érdekében, hogy pontszámban beérjük az első helyezett, másik debreceni csapatot a DEAC-ot – latolgatta az esélyeket Jancsika Árpád, a csabai csapat trénere – Szeretettel várjuk a sportkedvelő csabai közönséget. Mérkőzésünk megtekintése a szokásoknak megfelelően most is ingyenes lesz – jelezte az edző.

 

Békéscsabai Kosárlabda Klub - BKG Prima Akadémia Debrecen

FÉRFI NB II. KELET – Férfi kosárlabda mérkőzés

Időpont: 2020. január 19. 17.00

Helyszín: Lencsési Általános Iskola Tornacsarnoka, Békéscsaba, Szabó Pál tér 1.

 

A mérkőzés eredményéről beszámolunk a behir.hu-n!

További programok »

Sport

Nőgyógyászati onkológiai világnap a Mályvavirággal és a BRSE csapatával

Szeptember 20-a tavaly óta a nőgyógyászati onkológiai világnap, melyet az ESGO ENGAGe európai betegszervezetek szövetsége hívott életre. A világnap célja, hogy nemzetközi szinten, összefogással - segítségül hívva a sportot - hívják fel a figyelmet a nőgyógyászati daganatos betegségekre, a megelőzésre, a tünetekre, a kezelés lehetőségeire.
14:04
FEL