Rangadóra készülnek a csabai kosarasok

2020. január 17. 15:34 | behir

A Békéscsabai Kosárlabda Klub felnőtt csapata a debreceni BKG Prima csapatát fogadja vasárnap 17 órától Békéscsabán, a Lencsési Általános Iskola tornacsarnokában. A belépés díjtalan.

A Magyar Kosárlabda Bajnokság NB II Keleti csoportjában komoly összecsapásra készülnek a Viharsarok szívében, hiszen a tabella második helyen álló Békéscsabai Kosárlabda Klub a hetedik helyen tanyázó debreceni BKG Prima csapatát fogadja.

– Hazai pályán egyértelmű esélyesei vagyunk a találkozónak, mely egy igazi kelet-magyarországi rangadó lesz. Fiatal csapatunk mindent megtesz majd a győzelemért annak érdekében, hogy pontszámban beérjük az első helyezett, másik debreceni csapatot a DEAC-ot – latolgatta az esélyeket Jancsika Árpád, a csabai csapat trénere – Szeretettel várjuk a sportkedvelő csabai közönséget. Mérkőzésünk megtekintése a szokásoknak megfelelően most is ingyenes lesz – jelezte az edző.

 

Békéscsabai Kosárlabda Klub - BKG Prima Akadémia Debrecen

FÉRFI NB II. KELET – Férfi kosárlabda mérkőzés

Időpont: 2020. január 19. 17.00

Helyszín: Lencsési Általános Iskola Tornacsarnoka, Békéscsaba, Szabó Pál tér 1.

 

A mérkőzés eredményéről beszámolunk a behir.hu-n!

További programok »

Sport

Pantovic meglepte az MTK-t – Döntetlen a listavezető otthonában

A Békéscsaba 1912 Előre labdarúgó csapata kiválóan játszott az első félidőben a listavezető MTK otthonában. A találkozó első játékrészében Nikola Pantovic nullszögből talált be a fővárosiak kapujába, de a második félidő elején rögtön egyenlítettek a hazaiak, így a szép találat csak egy döntetlenre volt elegendő.
2020. február 16. 20:29
FEL