Rablás egy mezőberényi dohányboltban - videóval

2016. május 21. 13:39 | behir.hu

A bevételt követelte az eladótól egy férfi az egyik mezőberényi dohányboltban. Miután elvitte a pénzt, két vásárló érkezett a trafikba, akik utána futottak és a rendőrök megérkezéséig feltartóztatták.

Mezőberényben, a Csabai úton, egy dohányboltban szombat reggel fél 8 körül egy férfi a bevételt követelte az eladótól. A kasszából sikerült kivennie több tízezer forintot, majd elmenekült. Ekkor érkezett a trafikhoz két vásárló, akik látták a távozó férfit. Mikor az eladó elmondta nekik, hogy mi történt, ők a rablás gyanúsítottja után futottak és feltartóztatták. Közben a bolt alkalmazottja értesítette a rendőrséget.

A hívást követően perceken belül a helyszínre érkező rendőrjárőrök a 26 éves férfit előállították. Az eddigi információk szerint először 7 óra 15 perc körül ment be a dohányboltba, ahol vásárolt, majd távozott. Mikor visszament, azonnal a pult mögé állt és a bevételt követelte. A kasszát kinyitotta, a bankjegyeket pedig a nagyobb címlettől kezdve pakolta be a zsebébe. Mikor a két vásárló feltartóztatta és visszavitte a trafikba, megtalálták nála az elrabolt pénzt.

 A battonyai L. T-t a Békési Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésével gyanúsítja és bűnügyi őrizetbe vette. A rendőrség ezúton is köszöni a gyanúsítottat feltartóztató két férfi segítségét!

 

Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

FEL