Kirabolta a férfit, akivel korábban együtt szórakozott

2023. szeptember 21. 15:36 | behir

A rendőrök rablás gyanúja miatt őrizetbe vettek egy férfit, szeméremsértéssel gyanúsítanak egy orosházi lakost és előállítottak egy olyan autóst, akinél alkoholfogyasztást jelzett a szonda.

A Békéscsabai Rendőrkapitányságon 2023. szeptember 20-án reggel bejelentést tett egy budapesti férfi arról, hogy előző éjjel Dobozon, egy házban elvették a pénzét. Egy adásvétel miatt érkezett Békés vármegyébe, utána Békéscsabán találkozott egy barátjával, együtt italoztak, majd az utcán szóba elegyedtek egy addig számukra ismeretlen háromtagú társasággal. Velük szórakoztak tovább, és az alkalmi ismerősök a budapesti férfit elhívták magukhoz Dobozra. A rendőrök előállították és őrizetbe vették a társaságnak azt a tagját, aki a gyanú szerint elvette tőle a pénzét. A 17 éves dobozi fiatalember a nyomozás eddigi adatai szerint meg is ütötte a férfit akkor, amikor megpróbálta tőle visszakérni, visszavenni a több tízezer forintot, ezért rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

Orosházán, a Szabadság téren, 2023. szeptember 18-án 9 óra körül egy férfi odalépett egy padon ülő nőhöz és molesztálta, bántalmazta őt. Miután a könnyű sérülést szenvedett nő bejelentést tett a történtekről, a rendőrök percek alatt azonosították, majd elfogták a férfit. A 37 éves orosházi lakos ellen az Orosházi Rendőrkapitányság szeméremsértés és testi sértés bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának rendőrei 2023. szeptember 20-án délután Körösladányban. Egy személygépkocsit vezető férfinél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 63 éves helyi férfit előállították, majd miután két újabb légalkohol mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

 
 

További programok »

FEL