Rablás Békéscsabán, pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja Szarvason

Békéscsabán, az egyik söröző előtt, 2018. július 1-jén, 11 óra 30 perc körül egy 32 éves békéscsabai férfi egy padról elvette egyik ismerőse pénztárcáját és mobiltelefonját. Mikor a sértett visszakérte azokat, rátámadt és fojtogatni kezdte.

A bántalmazott férfinak sikerült elmenekülnie, de támadója utolérte és többször megütötte, megrúgta. Az esetnek többen is szemtanúi voltak, akik azonnal értesítették a rendőrséget. A rendőrök a helyszínen elfogták a rablás bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit, akit előállítottak a Békéscsabai Rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették. A megtámadott férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

Egy padon alvó idős férfira lettek figyelmesek a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. július 1-jén, 23 óra 25 perckor Békéscsabán, az Andrássy úton. Az idős embert felkeltették és az állapota felől érdeklődtek. A férfi zavarodott volt, nehezen beszélt, nagyothallott és rossz látásra miatt nehezen tájékozódott. Elmondta a rendőröknek, hogy haza akart utazni, de lekéste a buszt, így leült a padra és elaludt. A rendőrjárőrök mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték a férfit.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. július 1-jén, 23 óra 40 perc körül egy személyautó vezetőjét igazoltatták Szarvason, a Vasút utcában. A férfi az ellenőrzés alatt zavartan viselkedett ezért a rendőrök átvizsgálták a ruháját. A kabátja zsebéből egy alufóliába csomagolt zacskó került elő, amiben növényi törmelék volt. A férfit előállították a rendőrkapitányságra és új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene. A növényi őrleményt a rendőrség szakértővel vizsgáltatja meg.

Forrás: police.hu

 
 

 

Megosztás:

Címke: , , , , ,