Presszóból ki, autóba be

2018. augusztus 13. 13:39 | behir.hu

Két autós és egy motorral közlekedő férfi vezetői engedélyét vonták be a rendőrök Békés megyében. Egyikük egy vendéglátóhelyen italozott és közvetlenül utána ült volán mögé.

Három helyen intézkedtek a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt 2018. augusztus 12-én, Békés megyében. Bucsán, a Béke utcából, a helyi körzeti megbízott kollégájával, és a velük szolgálatot teljesítő polgárőrrel 2 óra 30 perc körül állított elő egy férfit. Személygépkocsit vezetett és az alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett nála. A Szeghalmi Rendőrkapitányságon további két mérés erősítette meg az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellenük.

Órákkal később bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy az egyik békéscsabai presszóban italozik egy férfi, aki valószínűleg autóval indul majd el a vendéglátóhelytől. Így is történt, a rendőrök 10 óra után néhány perccel a presszó közelében, az Árpád soron állították le. Szintén Békéscsabán, 22 óra 45 perckor a Tompa utcából állítottak elő egy férfit, mert a gyanú szerint ittasan motort vezetett. A rendőrök mindkettőjüket feljelentették és elvették a jogosítványukat.

Forrás: police.hu

 

További programok »

FEL